top of page

Marc Ferrer

Comença a tocar el piano als 5 anys i cursa els estudis de piano i solfeig al Conservatori Municipal de Barcelona. De ben  jove  es  comença   a   interessar  pel  Blues  i   el   Jazz. Després d'estar en diverses formacions, el 1996 entra a formar part del grup Chevy & the Hot Wheels, avui refundat com The Big Jamboree, amb tres discs editats. 

L'any 2015 inicia el set proyecte en solitari Marc Ferrer Trio, juntament amb Pep Rius al contrabaix i Olivier Rocque a la bateria amb el qual ha editat 7 discs.

..

També ha format part de The Big 3, Velvet Candles amb un disc editat, Big5   i ha col·laborat amb músics com Big Dani Pérez amb tres discs editats , Agustí Burriel, Pau Ruiz, Eugeni Muriel, Ricard Gili, Oscar Font, Joan Antoni Puig, Artur Regada, Artem Zhuliev, Pere Miró, Marian Barahona, Laia Porta, Gianni Gagliardi, Paul Evans, Benoît Poinsot,  Oriol Romaní, Johnny Bigstone, Victor Puertas, Santos Puertas, Joan Pau Cumellas i artistes internacionals com Dale Hawkins (compositor de la mítica cançó "Suzy Q"), Barrence Whitefield, Roddy Jackson, The Extraordinaires, Aisha Khan i J.D. McPherson.

 

Ha actuat en diverses sales, a destacar La Boîte, el Jamboree, Bel·luna Jazz Club, Milano Cocktail Bar, Marula, Casa Fuster, Half Note Jazz Club d'Atenes (Grècia), El Sol (Madrid)... 

 

També ha actuat en diversos festivals, a destacar el Festival de Blues de Barcelona, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz Escaldes Engordany (Andorra), Santa Blues de Tenerife, Crossroads Gijón, Jingle Bell Rock (Alacant), R&R Festival Paris, Country Rock Toulouse, Rock & Roll Festival Attignat (Fança), Jazz Cittaducale (Roma), Moondogs (Ravenna), Hemsby (Regne Unit), Rythm’ Riot (Regne Unit) i Festival de Blues de Benicássim.

Durant molts anys ha format part del professorat de l'Escola de Blues de Barcelona i també ha impartit classes en diverses escoles de música. 

Des de 2018 és productor musical del segell Àmbit Records.

L'any 1999 va rodar juntament amb The Big Jamboree un documental de Swing a Catalunya del programa Sputnik del Canal 33 de Televisió de Catalunya i va tocar diverses vegades al programa La Cosa Nostra, presentat per Andreu Buenafuente a TV3 Televisió de Catalunya.

Recentment ha aparegut als programes de TV3 Ritmes i Blues a l'estudi i Cava de Blues.

Actualment és membre de la banda musical Giro's Boys Band del programa de TV setmanal "Late Xou amb Marc Giró" de la 1 de Rtve Catalunya i col.laborador del programa de ràdio setmanal  "Sitjazz de Víctor Ollé" 

 

 

 

bottom of page